En höstweekend till Dalarna

Det går fort mellan helgerna från vackra Dubrovnik hem till min barndomsby och minst lika vackra Dalarna.

Nå väl vi hann med en fullspäckad vecka i Stockholm också med alla vanliga bestyr, lite sjukdom och vård av sjukt barn och halloweenfest innan vi åkte på roadtrip till Dalarna.

Helgen har varit väldigt lugn och fridfull och vi har mestadels bara njutit av god mat och dryck hos min familj och släktingar.

Tyvärr är helgerna som jag är ledig inte jätte många…. Så jag insåg at vi inte hade varit ”hemma” sedan i somras. Och sen när vi bestämt oss för att resa bort under julen så bestämde vi oss för en weekend till våra nära och kära. Till min stora lycka var även min kusin från Karlstad hemma i byn i helgen också. Så vi hann träffa två av mina kusiner.

Imorse blev det en liten promenad för att titta på hästarna och barnen fick åka lastbil. Så exotiskt för dessa storstadsbarn att få komma till landet oxå. Titta på hästar och åka lastbil hör ju inte direkt till vanligheterna. Och suget slog till att vi blev sugna på en stuga här uppe helst nära vattnet…

Barnens morfar hade oxå vägarna förbi byn i polisbilen och satte på en ”glad liten” handbojor….

Batterierna är laddade igen och det är snart dags att åka iväg söder ut på jobb igen! Ni hänger väl med på instagram då?

Vad har ni gjort i helgen?

Spana också in

1 kommentar

  1. Perfekt och ha en polis pappa till dina barn! Klart jag hänger med på IG.

    Har varit hemma i stan i helgen, första gången på länge – hade avslutning med fotbollsklubben i lördags så söndagen blev minst sagt lugn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *