Ninjaträning på Extremfabriken

Att hitta spännande, roliga och utmanande aktiviteter på helgerna i Stockholm är inte alltid enkelt. Vi gillar verkligen att testa nya saker på helgerna och loven. Igår var vi inbjudna till Extremfabriken tillsammans med Diana. Det var Rehband som anordnade eventet, där den kända träningsprofilen Mårten Nylén hade Ninjaträning tillsammans med barnen.

Utprovning av knäskydd från Rehband

Först fick alla barnen prova ut knäskydd inför den utmanande träningen, så inga knän skulle göras illa.

Uppvärmning och uppladdning

Det började med presentation av de duktiga ledarna från Extremfabriken och uppvärmning inför den kommande träningen.

Ninjabana och hinderbana

Barnen delades in i två grupper och fick testa deras hinderbana och Ninjalounge. Detta passade en 8 och 11 åring perfekt. De var super duktiga och körde varv efter varv högt och lågt. Det är ju heller inte varje dag man blir coachad av självaste Mårten Nylén i sin träning heller. Men verkligen ett roligt ställe för större barn som gillar att göra roliga aktiviteter och om inte annat så är det riktig bra att röra på sig dagligen, såväl för liten som för stor.

Det blev en riktigt lyckad och rolig eftermiddag. Ett hett tips inför höstlovet är att åka till Extremfabriken, som ligger i Kallhäll, en perfekt dag för hela familjen.

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *