Nästa resa går till en ny stad

Nästa resa går till en stad som jag länge har velat besöka och som har stått på mi bucketlist. Jag har många resedrömmar och varje år försöker jag förverkliga några av mina resedrömmar. Det kan vara ett nytt land eller ny stad som jag intresserat mig av. Förra året reste jag för första gången till Kroatien, ett land som hade stått på min bucketlist länge. Jag blev helt förälskad i landet, människorna, vinerna, maten, så i år slog jag tag i saken igen och bokade en resa till Dubrovnik. Denna gången blir det också en tjejweekend, som förra året, men med en av mina bästa väninnor Diana. Vi försöker att åka på en till två tjejweekends varje år.

Ingen av oss har varit i Dubrovnik tidigare, så vi tajmar in det nästa helg när det är Good Food Festival i Dubrovnik.

SPA

Vi har även bokat i oss tre nätter på mysiga Hilton Imperial Dubrovnik som ligger i gamla stan i Dubrovnik.  Där har de även ett fint spa såklart, så vi tänkte tillbringa minst en dag på det fina spat.

Nedräkningen har redan börjat, som vi längtar.

Har du varit i Dubrovnik? Har du några bra tips att dela med dig av? Kommentera gärna.

 

 

Spana också in

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *