Mingel magnifique a la Picard på Franska Ambassadörens residens

Att mingla på Franska Ambassadörens Residens med champagne när Picard lanserar sina nyheter inför jul och nyår vill man ju absolut inte missa.

Det var minst sagt en glamorös tillställning där den prisbelönte kocken Pi Le hade tillagat goda franska rätter till lunch.

Desserter to die for

Efterrätterna bestod verkligen av desserter to die for. När de öppnade dessert rummet ( ja, ni läste helt rätt, ett helt rum fyllt av olika slags desserter) smattrade blixtarna. Det är få gånger jag har skådat ett sådant fint och välfyllt dessertbord.

Det mesta är såklart fransk inspirerat. Färgglada macarons, fina juliga bakverk och glasstårtor med juliga detaljer. Och ja allt smakade verkligen gott. Jag kunde inte låta bli att smaka av allt.

Så helt plötsligt känns alla jul mingel före jul och julen (om vi stannar i Sverige) super enkelt. Det är bara att leta upp närmaste Picard och bjuda in vännerna.

Mingel tips

Vi hade även äran att få lyssna på Henrik Fexeus och lära oss hur man minglar på bästa sätt och vad man bör tänka på när man möter nya personer och minglar. Han ställde såklart upp på en mingelbild med mig, Diana och Linda.

Med andra ord en perfekt Lill-lördag med champagne lunch och lyxig mat, som även fick mig att längta efter julen och adventsmingel.

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *