Trevliga restauranger på Center Parcs De Kempervennen

Under vår weekend i Holland Center Parcs De Kempervennen hade de flera olika restauranger inuti deras Market Dome. Vi åt på några av dem. Snarare de som var mest barnvänliga när man hade en 2- åring i sällskap.

Grand Café

Grand Café var en trevlig kombinerad café / restaurang / bar, som låg mitt i Market Dome, med känslan att man satt mitt i en tropisk regnskog. Här fanns det fina färgglada fåglar, fiskar och sköldpaddor att titta på medan man väntade på maten. En riktigt härlig känsla.

Grand Café var den största restaurangen / baren och man kunde välja bland många mysiga platser här i tropikerna. Jag och min lilla älskling hittade snabbt ett favorit bord där vi kunde spana på sköldpaddorna och fåglarna medan vi åt. De hade även barnmeny och kunde tillgodo se min sons behov med mjölkproteinfri mat. Han åt med stor aptit deras kidsburger med pommes och grönsaker.

Första kvällen åt jag Kyckling Satay spett och ett glas vitt.

En annan dag åt jag en jätte god tomatsoppa. De hade ett mindre utval av varma och kalls rätter som de serverade till lunch och middag. Här fanns även en frukost meny och desserter liksom bakverk.

En av dagarna lyxade jag till det med en riktigt god smoothie med frukt, glass och grädde till dessert.

Evergreenz – buffé restaurang

Evergreenz var deras populära buffé restaurang. Strax innan de slog upp portarna för kvällen ringlades kön lång inne i Market Dome.

Jag orkade inte riktigt stå i den långa kön varken på fredags eller lördags kvällen. Men sista kvällen var det inte lika lång kö och vi fick ett bord precis bredvid den tillhörande lekplatsen på restaurangen. Precis som jag ville.

Buffé restaurangen serverade riktigt fräsch mat. En del med förrätter och en andel omg med varmrätter. Den kändes både fräsch och nyttig.

Sedan en chokladfontän to die for. Alltså förstå min lycka när de hade färsk frukt och mashmallows att doppa i chokladfontänen.

Dessert bordet som också var gediget blev helt enkelt inte intressant, fast jag älskar desserter. Sen ångrar jag mig bittert att jag inte hade gått hit de andra kvällarna när maten var såå god.

Middagsbuffén kostade kring 25 Euro exklusive dryck och var gratis för barn under 3 år och blev därmed vår prisvärdaste middag.

Denna fina lilla inomhus lekpark låg precis vid restaurangen. Det var helt optimalt så även jag fick äta min frukost och middag i lugn och ro. Jag älskar när restauranger verkligen tänker till för barnfamiljer.

Frukostbuffé på Evergreenz

Frukostbuffén serverades också på Evergreenz varje morgon mellan klockan 8,30-10,30. Här fanns också ser stort utval av smoothies, pålägg, bröd och varma rätter.

Jag plockade på mig en ordentlig buffé och när mini-me hade ätit klart, vilket ofta går snabbt. Kunde jag njuta av gott kaffe och god frukost medan han lekte.

Frukosten var fräsch och det fanns även mjölkproteinfria alternativ.

Andra restauranger

Det fanns även en jätte trevlig pizza och pasta restaurang Nonnas som hade väldigt goda pizzor och en finare restaurang som vi inte gick på.

Jag gillar verkligen konceptet när det finns flera restauranger att välja på och man kan känna efter vad man är sugen på.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *