Nytt land och nya äventyr väntar i helgen

Idag beger vi oss av igen mot nya äventyr och nya upplevelser. Min yngsta sons förskola är stängd några dagar nu och jag har tagit ledigt från jobbet för att vara hemma med honom. Men slog tag i saken och bokade en liten höstweekend åt oss två. Maken var tvungen att jobba och den stora går ju i skolan, så vi ville inte börja med och fråga om ledigt.

Mot Holland

Vart ska vi resa då? Jo, vi reser för första gången till Holland. Ni vet ju om att jag samlar på länder och nya upplevelser. Så jag har noga letat efter ett barnvänligt boende med många roliga aktiviter där vi ska tillbringa vår helg tillsammans i södra Holland. Detta ska bli så spännande och roligt.

Så ni får gärna hänga med på instagram @liniztravel om ni vill ha direkt rapportering. Jag bloggar så snart jag har tid och möjlighet igen. Att resa med en snart 2, 5 åring ensam kan bli en utmaning. Men jag hoppas att det kommer att gå bra. Vi har ju rest många gånger tillsammans själva. Fast nu var det 4 månader sedan sist.

Hittills har det gått bra med bussresan till Arlanda och incheckningen.

Nu är det strax dags att hoppa på flyget!

Ni hänger väl med?

Spana också in

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *