SPA på Viking Cinderella

När jag själv får välja egentid och vart jag kopplar av blir det allra helst på ett lyxigt SPA.

På helgens miniweekend på Viking Cinderella besökte vi naturligtvis deras fina Cinderella SPA. Vi hade inte bokat någon tid, då vi ville ta dagen som den kom. Men det var inga problem att få en tid på själva spa-avdelningen. Behandlingarna var däremot fullbokade, så de rekommenderar jag att förboka om man önskar det.

Pooler

Cinderella Spa har två olika bubbelpooler / jacuzzis, en större och en mindre. Båda är varma och sköna. Precis bredvid finns det även en isvak – en iskall pool att svalka sig i, innan man kliver in i ångbastu eller någon av de uppvärmda poolerna.

En nöjd och avkopplande mamma i sitt bästa element.

Relaxavdelning

Relaxavdelningen fanns i två rum, en med härliga soffor att ligg i och även en med lounge möbler vid baren om önskade köpa något gott från baren.

Det ingick juicer, kaffe, the och vatten. En stund mitt på dagen var vi alldeles ensamma här. Så det var verkligen lugnt och avkopplande.

Spa ritual med Kerstin Florians produkter

Ett besök på Cinderella Spa kostar 245 kr, men då ingår ett litet spakit med produkter ifrån Kerstin Florian med olika produkter då man kam göra sin alldeles egen spa ritual med alltifrån ansiktsmask till bodyscrub och mycket annat.

Med andra ord var det väldigt prisvärt. Man får vara i spat i 1,5 h och det kändes även lagom när man inte hade någon behandling bokad.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *