Middag på Haymarket By Scandic och lansering av Thule Sleek

Hösten är på ingång och det märks främst i luften och på alla trevliga event inbjudningar som trillar in i mail inkorgen. Efter dryga 11 timmar i luften i fredags anslöt jag till Thule’s lansering av deras nya citybarnvagn Thule Sleek och med en gedigen trevlig middag på Haymarket By Scandic.

Jag hade trevligt sällskap av både Nettan och Emma under kvällen och även många andra trevliga influencers och personalen ifrån Thule.

Thule Sleek  – en ny citybarnvagn 

Thule lanserade alltså sin första fyrhjuliga cityvagn: Thule Sleek. Tidigare har de bara gjort vagnar avsedda för cykling, löpning och multisport. Den var både snygg, stilren, var lätt att köra och hade bra med förvaring under vagnen.

Middag på Haymarket By Scandic

Efter ett trevligt mingel i Thule Store på Kungsgatan i Stockholms bjöds vi på en 3-rättersmiddag på Haymarket By Scandic för att fira deras nykomling – Thule Sleek.

Vi avnjöt en god lax till förrätt, kalvbiff till varmrätt och sedan en somrig dessert med maräng och färska bär.

Detta var ett riktigt trevligt event. Jag älskar när det är både mingel och en sittande middag, man hinner umgås så mycket mer.

Underhållning av Frida Öhrn

Kvällen avrundades med underbar sång av Frida Öhrn – alltså vilken magisk röst hon hade och så fint hon sjöng. (Det roliga var ju att jag kände igen henne så väl när hon klev upp på scenen och inser att det är en kille på min sons fritids, mamma – så komiskt!). 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *