Palanga Life Balance Hotel SPA

Under vår vistelse på Palanga Life Balance Hotel bokade jag såklart in mig en förmiddag på deras SPA.

Själva SPA’t ingår faktiskt när man bor på hotellet och har ett stort utbud av faciliteter som man får utnyttja som hotellgäst.

Avkopplande vilorum

Ett ovalt vilorum med häftig design som verkligen var snyggt och skönt och avkopplande att ligga i.

Pooler

Spat hade flera pooler både inomhus och utomhus. Denna inomhus pool kantades av sköna sängar och en bubbelpool i ena änden av poolrummet.

De hade både härliga bäddar på våningen där spa entrén låg, sköna bäddar och hängmattor ute i deras trädgård liksom sängar längs poolerna och vilorummet.

SPA behandlingar

Spat har ett stort urval av lyxiga spabehandlingar alltifrån massage, härliga ansiktsbehandlingar, pedikyr, manikyr till mineralbad och andra sköna kroppsbehandlingar.

Det är även ett medicinskt hälsospa och här kan man få läkarhjälp om man är andra hälsoproblem. Man kan boka tid för att träffa en läkare och göra upp ett program för hur man ska bli att må bättre eller få hjälp med att ändra sin livsstil.

Soothing Herbal Bath

Jag började dagen med ett avkopplande litauiskt mineralbad med en blandning av björklöv, kamomill och blomster.

Här låg jag och njöt i bubbelbadet i 20 minuter innan det var dags för ännu en härlig behandling.

Body Wrap with Spirulina Algae

Min andra behandling som jag bokade in mig på var en helkropps ”Body Wrap med Spirulina Alger”. Den började med att jag blev inoljad på hela kroppen och sedan skrubbade hudterapeuten hela mig. När jag sedan var ”ren” blev jag insmord i en grön Spirulina algmask och inplastad i plast och sedan lakan.

Därefter blev jag nedsänkt i denna vattensängen med varmt vatten och fick ligga här och koppla av. Det var så avkopplande och skönt så att jag nästan somnade.

Efteråt kände jag mig helt babylen på hela kroppen och som en ny människa.

Deras spa behandlingar ligger på från ca 30 Euro och uppåt beroende på längd och vad det är för typ av behandling.

Detta kan jag tänka mig är ett av Litauens bästa spa, som håller väldigt hög klass på både produkter, personalen och själva spat.

Har du något favorit spa? Om, vart?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *