Linas 5 bästa restips för augusti i Aftonbladet Resa

Sommaren går fort. Alldeles för fort skulle jag vilja säga. Juli har minst sagt gått i en rasande fart, kanske är det för att vi mesta dels har varit på resande for denna månaden. Imorgon välkomnar vi augusti och idag fick jag en HELT egen sida i Aftonbladets papperstidning med mina bästa restips för augusti.

Nyligen presenterades Linas 5 bästa i augusti på Aftonbladet Resa.

Inför augusti tipsar jag om att resa till:

1. Zillertal i Österrike. Efter vår resa till österrikiska Alperna i påskas när det var strålande sol och varmt fick jag en dröm om att resa till Österrike på sommaren. Så härligt det vore att bestiga berg även under sommaren och njuta av de vackra landskapen som erbjuds. Hotellet vi bodde på – Alpina Zillertal – är dessutom öppet året om och hade både ett trevligt spa och inomhus och utomhus bad.

2. Kreta – Greklands största ö har många fina resmål att erbjuda. För två år sedan semestrade vi i den mysiga lilla byn Makrigialos och bodde på Sunwing Makrigialos Beach i två veckor och vi njöt varje sekund.

3. Florida är ett mycket populärt resmål året om. För många år sedan var jag i Florida några veckor under sommaren och det var härligt att njuta av sol och bad i både Fort Lauderdale och Miami. Alla barn drömmer väl om Disney World i Orlando. Dit hoppas jag kunna ta mina barn en dag. Även till Florida Keys som är en dröm.

4. Finland – vårt kära grannland har mycket att erbjuda och även för barn. Två gånger tidigare, just i augusti har vi besökt Muminvärlden som ligger i Nådendal utanför Åbo. Vi har båda gångerna kryssat dit med Silja Galaxy.

5. Tylösand är verkligen en trevlig svensk sommar pärla. Vi bodde på den mysiga campingen First Camp Tylösand för ett par år sedan, ett stenkast från den långa vita sandstranden. Här finns även hotell att bo på och inte långt in till Halmstad.

Är du nyfiken på Linas 5 bästa för Maj, Juni, eller Juli kan du läsa om här. Ytterligare 15 trevliga resmålstips bjuder jag på.

Spana också in

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *