Seglarskola på sommarlovet

Under denna veckan har min son gått en seglarskola här i Grundsund på Västkusten. Det är liksom något som de flesta barnen går här på somrarna. Vi har bara väntat in att vår äldsta son skulle bli 8 år så han fick gå,

Igår var det sista dagen och de fick själva segla till närmaste ön – Hönö – helt själva. Så vi satt febrilt nere på kajkanten och väntade när de skulle komma tillbaks och såg hela deras segling över.

Jag som aldrig har seglat i hela mitt liv är riktigt stolt och imponerad av hur mycket de lärde sig under dessa fem förmiddagar. Han pratar om saker som jag inte hört tidigare och var verkligen super duktig.

Nöjd kille som precis hoppat ur sin optimistjolle och tagit sig fram och tillbaka till Hönö helt själv!

Sommarlovet tycker jag verkligen är till för utmaningar. Lära sig nya saker är alltid roligt och man skapar helt nya minnen.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Så himla mysigt och tänk vad dom lär sig fort 🙂
    Svar: Ja så himla gott med tapas & thai, då tycker vi lika där förutom att jag inte har varit i Thailand då =(

    Tack själv, så himla mysigt! Så roligt att äntligen få träffa dig! Japps kommer med att göra ett inlägg när jag hinner 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *