Jag är med på Skyscanners Topp 10 lista över resebloggare att hålla utkik efter

Nyligen presenterade Skyscanner sina tips om resebloggar att hålla utkik efter. Gissa hur glad jag blev när jag blev kontaktad av Skyscanner härom dagen, som informerar mig att jag är en av 10 utvalda svenska resebloggare att hålla utkik efter i år. Vilken stor ära!

Denna utmärkelse gör mig oerhört tacksam och glad.  Här får man verkligen lön för mödan med allt slit som det faktiskt är med bloggen. Det ger verkligen resultat och gör mig även stolt över mig själv.

Så här skriver Skyscanner om mig;

Flygvärdinnan Lina driver denna prisbelönta blogg och är något av en expert på att resa med barn. På bloggen finns mängder med resmålstips, packningstips och praktisk information om konsten att resa. Ett stort plus är att reseinspirationen inte bara avser utlandsresor, utan även lokala besöksmål runt om i Sverige.

Det är också jätte roligt att de gillar mina lokala besöksmål runt om i Sverige. Just nu befinner jag mig även i Karlstad och kommer inom kort att rapportera om denna härliga och soliga sommar staden.

Har ni några önskemål om vad jag ska skriva mer om? Kommentera gärna om något är bra eller kanske kan bli bättre.

Läs gärna om de andra svenska resebloggarna som är utnämnda här. 

 

 

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *