Linas 5 bästa restips för juli på Aftonbladet Resa

Nu är det dags att presentera Linas 5 bästa i juli – mina restips jag bjuder på varje månad på Aftonbladet Resa sedan början av maj.

1. Rhodos och Grekland är alltid ett säkert kort på sommaren. Sunwing Kalithea Beach är ett favoritresmål för oss, dit vi gärna återvänder.

2. Benidorm på Costa Blanca kusten i Spanien. Här var vi i juli för tre år sedan och hade en härlig vistelse. Här finns bland annat Europas största Vattenpark Aqualandia ett roligt Tivoli och fina sandstränder.

3. Thailand har blivit mer och mer populärt under sommaren. Framför allt för att man kan komma relativt prisvärt undan jämfört med under vinterhalvåret. Dock har östkusten i Thailand oftast lite bättre väder än västkusten dit vi ofta reser,

4. Gran Canaria är verkligen ett resmål som passar året om. Ön har ofta ett väldigt behagligt klimat på sommaren och det brukar inte bli för varmt. Förra året blev jag helt förälskad i den lilla fiskebyn Puerto Rico och hotellet Marina Suits som är beläget precis vid havet.

5. Hållö. Vi besöker ju västkusten varje sommar. Men förra sommaren besökte vi Hållö för första gången och det var så otroligt vackert och genuint. Helt klart ett hett tips i sommar Sverige.

För er som är nyfikna på Linas 5 bästa i maj och juni hittar ni dessa restips där!

Vart reser du helst i juli?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hållö är ju så fint! Inte så långt med båten för oss heller hemifrån. Just denna sommaren vill man nog inte lämna Sverige på grund av det underbara vädret vi fått.
    Svar: Ja det är supergott! Ja, det får vi absolut vi är hemma och har semester, men vi kanske kan ses i Grundsund då, ett glas cava på Pelles? Min semester börjar den 16/7.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *