Glad Midsommar kära läsare

Jag hoppas att ni alla får och har en mysig midsommarhelg. Min midsommar helg har tillbringats i luften i den marinblå uniformen – årets midsommaroutfit. Ingen ny klänning behövdes inhandlas.

Ingen midsommarkrans blev det heller i år, men istället hade jag med mig dessa midsommar blommiga cupcakes till mina kollegor och det har blandats desto fler midsommar drinkar till glada resenärer, så det har varit en trevlig midsommar ändå.

Jag ser fram emot 4 extra lediga dagar som jag får för att ha jobbat hela midsommar helgen och tankarna snurrar redan i huvudet. Vart ska jag resa då? Jag har blivit så sugen på Montenegro, Albanien och Holland. Eller kanske Franska Rivieran. Något nytt resmål måste det helt enkelt bli.

Till vilket land reser du nästa gång?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *