Österrikiska Alperna på sommaren

I april i år, närmare bestämt på påsklovet reste vi till österrikiska Alperna och till den trevliga regionen Zillertal för att åka skidor. Men vi möttes av sommar värme med strålande sol och 22 grader varmt. Så vi fick därmed en försmak på hur det är i Alperna på sommaren. Jag blev även riktigt sugen på att åka till Alperna på sommaren. Imorse var jag med i Aftonbladet Morgon igen och pratade om just österrikiska Alperna på sommaren.

Zillertal bjuder på otroligt vackra landskap och det fick vi erfara när vi åkte med tåg från den lilla byn Fügen till Zell am Ziller där vi åkte skidor en av dagarna.

Det finns ju så otroligt mycket att göra i Alperna som främst är förknippat med skidåkning. Jag är väldigt sugen på en sommarresa hit och vandra med barnen och göra massa härliga utomhus aktiviteter. Hotellet vi bodde på Alpina Zillertal hade dessutom ett trevligt utomhus bad, utomhus spa på taket, en stor lekpark och många andra aktiviteter året runt.

Kanske åker vi till Alperna nästa sommar och upplever en massa nya spännande saker,

Har du varit i Alperna på sommaren?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *