Pippi flyttar in – premiär på Junibacken

Idag den 6:e juni – på Sveriges nationaldag – hade föreställningen Pippi flyttar in premiär på Junibacken. Föreställningen spelas av en barnensemble vid Villa Villekulla och här får vi uppleva Tommy och Annikas första möte med Pippi Långstrump. Ett möte som blir till en storslagen och episk föreställning. Vi var såklart på premiär föreställningen idag kl 11.30.

I min lilla barnaskara idag fanns en 2 åring, 4 åring och en 8 åring som satt som ljus och tyckte Pippi flyttar in var både spännande och rolig.

Teatern var ca 20 minuter lång, vilket är lagomt för småbarn. Vi imponeras av de små söta barnen som både sjunger fint och är riktigt duktiga skådespelare.

Kafferep i Junibackens trädgård

Under dagen bjuds det på kafferep i Junibackens mysiga lilla trädgård. Alla små besökare blev bjudna på läsk, kakor och pippis guldpengar och jag och min vännina njöt av en kopp kaffe och kaka medan barnen leker i trädgården.

Det är ett helt år sedan vi var på Junibacken sist och vi hade inte varit i deras trädgård / lekpark utomhus heller.

Junibacken firar deras premiärkalas med Pippi flyttar in, i dagarna fem, så passa på att gå dit. Det är mycket skoj som händer under veckan.

sagohörna

Dagen till ära var det väldigt mycket folk på Junibacken. Alla ville väl se premiären av Pippi flyttar in.

Men vi hittade en mysig sagohörna en våning upp där man både kan läsa böcker och lyssna på ljudsagor där barnen myste ihop sig!

Junibacken passar verkligen barn 0-8 år.

Det finns något som passar alla och jag älskar verkligen deras Sagotåg.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *