Snart dags för nästa resa

Det närmar sig nästa lilla weekendresa eller minibreak som verkar vara de senaste trendiga ordet när man reser iväg några dagar bara.

Denna gången ville jag ha en weekend nära, gå på SPA, äta på mysiga restauranger, strosa omkring i en mysig storstad och vad passar inte bättre än att hoppa på flyget till den baltiska pärlan – Tallinn.

Jag och en av mina bästa vänninor hoppar på flyget imorgon och beger oss över till Tallinn. En knapp timmes flygresa och sedan ska vi utforska staden och gå på SPA och bara njuta och koppla av i 2 dygn tillsammans – som jag längtar! Precis vad jag behöver efter en kortare tid av kaos…

Köksrenovering & kaos

Senaste två veckorna har mesta delen präglats av byggkaos i vårt liv. Vi har renoverat vårt kök de två senaste veckorna och har inte kunnat lagat mat. Men jag är evigt tacksamt för det underbara sommar vädret som vi har haft. Vår matlagning har mesta dels bestått av att grilla korv på gården eller haft picknick. Barnens grillkorv från Lithells är favoriten och den har det blivit många gånger under dessa två veckor. Tack för sommar värmen – låt den stanna!

Jag firade veckans två TV-inspelningar med lite gott rosa bubbel också!

Idag väntar en heldag i Furuvik som har sin invigning.

Vad gör du i helgen? Trevlig helg!

Spana också in

4 kommentarer

  1. Trevligt att träffa dig på Travel Massive i onsdags! Det låter verkligen skönt med några dagars avkoppling i Tallin, speciellt efter att ha levt i byggkaos. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *