Saga of Scandinavia invigning i Kista

Förra veckan var jag i Kista Centrum för första gången. Det är ett relativt stort shoppingcenter med många olika affärer, foodcourts och frisörsalonger. Kvällen till ära hade Erwik Communikation bjudit in till invigningsfest på Saga of Sweden som hade en stor invigningsfest.

Kvällen firades såklart med pompa och ståt. Jag som egentligen inte gullar sushi testade för första gången vegetarisk sushi och blev helt såld. Äntligen kan jag ära sushi. Kvällen lyckades oxå med protein glass från add ice-cream.

Det bästa av allt var ju såklart att man fick bli fin i håret. Så Kista Centrum är verkligen både värt ett besök för shopping och för att bli snygg i barret!

Spana också in

1 kommentar

  1. Det låter som ett trevligt event !
    Jag är inte heller super ”såld” på sushi, men kanske borde testa de vegetariska varianterna. Jag vet ju att jag tycker om åtminstone de med avokado 🙂

    Tack ! Huset är min ”bebis” och vi spenderar massor med tid och pengar på att få det precis som vi vill !

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *