Mallorca here we come

Det är redan dags för nästa resa som denna gången går tillbaks till mitt älskade Mallorca. Det är knappt ett år sedan jag var där sist och nu är det dags igen för en liten weekend med en av mina bästa vänninor och min yngsta son. Jag ska även träffa min vännina som bor på ön.

Vi kommer att vara borta i 5 dagar som är fyllda med massa skoj så häng med på instagram @liniztravel för mer uppdateringar. Vi börjar vistelsen med att bo på ett slott mitt på ön! Så spännande.

Sedan blir det kanske en utmaning att resa med en ”nästan” 2- åring också. Sista resan nu med honom som ”fri passagerare” och vi hade ändå turen att få ett ledigt säte bredvid oss. Total lycka för mig eftersom jag idag reser ensam med honom ner till Mallorca.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hm Mallorca har jag inte varit så mycket på, en gång Alcudia om jag inte minns fel. Så mysigt, avis järnet här. Men nästa vecka skall det bli 23 grader här hemma så det funkar det med.
    Svar: Men eller hur, allt som handlar om resor är ju sååå roligt! Åh vad kul tänk om vi slutligen träffas och det blir på en resa, hur grymt vore inte det? Men om inte så lär vi ju ses i sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *