Bodylicious Wellness Center i Brügge

Är det något som jag älskar så är det att gå på SPA och försöker alltid på ett eller annat sätt boka in det när jag är ute och reser. På vår weekend i Brygge bokade jag in oss två timmar på Bodylicious Wellness Center som låg i utkanten av Brügge. Det var en perfekt start på vår helg på tu man hand.

Trevlig relaxavdelning

Bodylisious Wellness Center hade en stor relaxavdelning med sköna sängar att koppla av i, ett rum med soffa där det även ingick en liten flaska bubbel, kaffe, te, juice, frukt och annat snacks.

Vi började att skåla in vår trevlig weekend i rosa bubbel här.

Det ingår liksom i bokningen när man bokar relaxen ett par timmar.

Massage

Jag och maken bokade även in oss på en varsin ryggmassage, som var helt underbar och avkopplande.

Bubbelpool, bastus och is

Här fanns allt man kan tänka sig ska finnas på ett SPA.  Alltifrån olika sorters bastus till en härlig jacuzzi där man hade möjligheten och få färga vattnet i olika färger om man ville till is för att kyla ner kroppen med och sedan gå in och värma sig i en bastu eller dusch igen – vilket är bra för kroppen!

Gillar du att gå på SPA när du är ute och reser?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Underbart ! Jag måste verkligen försöka få med C på en liten tur snart !
    Fick en hotellhelg i storstan när jag fyllde år, så det kanske är dags att boka in den 🙂
    ”SPA” blir det mest här hemma just nu och jag tar gärna ett dopp i spabadet ute på altanen.
    Dock längtar jag sjukt mycket tills det frostade glasräcket kommer upp så jag slipper sitta mitt framför grannarnas köksfönster och bada !! haha !! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *