Melodifestivalen 2018 – genrepet

Idag var det dags. En stor dag som vi har längtat efter länge. Melodifestivalen 2018 går av stapeln och vi var nyligen på matinén och deras genrep inför kvällen. Melodifestivalen veckorna är verkligen en av årets höjdpunkter.

Stämningen var på topp

Stämningen var på topp. Köerna ringlades långa utanför Friends Arena, mer än en timme innan dagens genrep började. Tur att vi var på plats i tid. Flera av sponsorerna var där och hade olika tävlingar och bjöd på godis och läsk. Vi tävlade bland annat hos Silja Line och sonen hade turen att vinna en kryssning med Silja Galaxy. Han har ofta tur min lilla älskling. Så nu får det nog bli en kryssning i vår och se någon av finalisterna i Mello eller kanske Mums Måns.

Favoriter

Alla tolv låtar framfördes bra och det ÄR riktigt mäktigt att se allt live och inte bara på TV. När låt nummer 4 var bad de alla att tända sina mobiler och lysa med dem. Stämningen blev verkligen magisk. Så effektfullt.

Vi har flera favoriter inför kvällen.

Renaida är en av våra favoriter. Hon spelade huvudrollen i Alladin när vi var och såg den och både jag och sonen tyckte hon var duktig där och självklart även med hennes bidrag i Mello.

Sonen hoppas väl mest på att Samir och Victor ska vinna. De är ju faktiskt riktigt duktiga. Shuffla shuffla är det som gäller här!

Min favorit är faktiskt Benjamin. Det har jag tyckte sedan första delfinalen – han är både grym på att sjunga och dansa!

Nu är det dags att slå sig ner i soffan med ett gott glas Prosecco och hålla tummarna.

Vem hoppas du vinner?

Tack till Silja Line som bjöd in oss till dagens genrep.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *