Äventyret Aladdin – Familjemusikalen som turnerar runt i hela Sverige

I helgen var vi och såg den populära familjemusikalen Äventyret Aladdin  tillsammans med min sons kompis och mamma.

Det var en mycket lyckad och rolig kompis date.

Spännande musikal med flera kända ansikten

Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar.  En spännande historia med både härliga sånger och fina danser.

Lycklig kärlekshistoria

Alla teatrar har ofta ett lyckligt och kärleksfullt slut.  Min 7-åring och hans kompis satt som ljus och vi tyckte allihopa det var en underhållande och fin teater med liv och rörelse. En knapp timme och sedan paus och en knapp timme till. Alldeles lagom för en familjeföreställning och bra med en paus i mitten, där man kunde köpa snacks och drycker om man ville.

Turnerar i hela Sverige

Passa på och se den om ni kan. Det bästa är ju att den går inte bara i Stockholm, utan faktiskt turnerar runt om  Sverige i hela 28 städer. Så vem vet kanske kommer den just till din stad? Ett trevligt tips inför Sportlovet kanske.

Jag fick mersmak för musikaler och teatrar och vi blev redan nu sugen på att se Djungelboken som har premiär i höst.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *