Härliga resminnen från januari

Januari 2018 kickades igång på bästa möjliga sätt – flera härliga resmål och ett nytt land!

Månaden har gått snabbt och kantas av både härliga stunder och mindre bra stunder med sjukdomar. Men livet kan inte alltid vara på topp! Helt ärligt tyckte nyss det var december , men nu får vi tacka januari för allt fint du gav.

Teneriffa – Santa Cruz

Årets första tur gick till Teneriffa. Två turer blev det i januari hit. I början av januari spenderade jag en förmiddag i mysiga Parque Garcia Sanabria. Den är verkligen värt ett besök, så många vackra blommor och mysigt att sitta och njuta av en kopp kaffe i parken.

Stockholm

Stockholm får verkligen inte underskattas. I januari hann vi med hela tre för mig nya restauranger / caféer. En tjejmiddag på Pinchos.

Ett mysigt Afternoon Tea besök som var en present från Diana.

Sedan passade vi på att fira mig hela familjen med Burgare och Bowling på Lucky Bowl.

Gran Canaria

Gran Canaria och Las Palmas har också fått ett par besök av mig i januari. Varje gång kämpar jag med Vagabond formen. Att gå upp till korset är en grymt bra start på dagen och även ett härligt träningspass.

Nytt land – Serbien – Kopaonik

Jag kom ju på förra året att jag skulle försöka besöka 1-2 nya länder per år. Så när jag hittade galet billiga flygbiljetter till Serbien i början av månaden så kunde vi inte låta bli att boka en skidresa till Kopaonik.

Vi hade länge varit sugna på att besöka Kopaonik. Och det blev minst sagt en härlig resa med mycket skidåkning. Så bra så att vi är väldigt sugna på att åka hit igen.

Nu blickar vi framåt och ser vad februari har ett erbjuda. Fyra resmål är redan inplanerade. Men sedan vet man inte vad som händer?! Ni hänger väl med så får ni se vart. Om redan några dagar är befinner jag mig på andra sidan jordklotet!

Vart går din nästa resa?

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *