Ovanligt kallt och dåligt väder på Kanarieöarna

I början av denna veckan har jag tillbringat tre dagar på Kanarieöarna. Närmare bestämt på Gran Canaria och i Las Palmas. Jag hade tyvärr maximalt otur med vädret. Det har blåst nästan storm, regnet har bara öst ner och det har varit kallt.

Kanarieöarna är ju känt för sig jämna och bra väder året om. Men tyvärr är ju januari inte den sol säkraste månaden. Jag hörde någon spanjor som sa till mig att det hade inte varit så dåligt väder på 11 månader plus att det även kommit snö (?!) uppe i bergen.

Jag passade på att gå ut och gå mellan skurarna och njuta av solen. Men dessvärre var det ingen direkt värme heller. 15-19 grader varmt som varmast.

Tack och lov är ju Las Palmas en mysig stad och har mycket att se ändå. Plus väldigt bra shopping och bra restauranger. Denna gången blev det mest fokus på mat, shopping och en bra bok. En lång hotellfrukost på nästan 2h en dag är ju ljuvlig…. när man reser med barn blir den oftast kanske en halvtimme. Ligga i sängen och läsa en bra bok är jag heller verkligen inte bortskämd med.

Sedan två kvällar på två mysiga restauranger med trevligt sällskap.

Trots att det var tre jobb dagar. Var det riktigt bra. Jag älskar verkligen mitt jobb!

Nu väntar andra sidan jordklotet nästa vecka och sen tillbaks till Kanarieöarna veckan efter.

Vart går din nästa resa?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *