Bästa vyn över Las Palmas når man till fots

Morgonens mål var att ”klättra upp för berget” och få se denna härliga utsikt över Las Palmas. Sagt och gjort. Jag tog med mig en kollega och vi promenerade längs strandpromenaden Las Canteras upp till korset.

Vägen upp är ganska brant och man får gå relativt försiktigt för att inte halka på stenarna som gärna rullar under fötterna. Utsikten när man kommer upp är verkligen fantastisk. Men jag måste erkänna att det är ännu vackrare vid klarblå himmel och sol.

Att gå längs havet på strandpromenaden är verkligen så avkopplande. Höra vågornas brus och känna saltdoften.

Underbart är kort. Detta var morgonens strapatser och blixtvisit på Gran Canaria. Nu är jag hemma igen och ser fram emot ett återseende om några veckor.

Brukar du träna på dina resor?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *