Nytt år, ny resa och nytt land

Foto; Petra – Pellas Inspiration

Äntligen har vi bokat årets första resa. Om drygt 1v bär det av till ett nytt land och en ny destination. Årets första val av resmål blir  mitt 50;e land. Ni vet jag samlar på länder numera. Och denna gången  föll valet på Serbien. Ett land som jag länge velat besöka och att vi denna gången ville åka på en prisvärd skidresa. Så snart bär det  av till Kopaonik som jag har hört väldigt gott om av bland annat Petra som har varit där. Hon har verkligen inspirerat mig till att resa till Kopaonik, så nu hoppas vi att det är bra.

Planen är väl främst att vi ska turas om att åka skidor med vår 7-åriga son som verkligen älskar skidåkning. Så jag gissar att det kommer att bli toppen.

 

 

 

 

 

 

Vi kommer att bo på fyrstjärniga MK Mountain Resort och därifrån är det ski in ski out.

 

Alperna i all ära, men det ska faktiskt bli roligt att testa en helt, för oss ny skidort på Balkan. När jag dessutom hittade flygbiljetter för oss alla FYRA under 2000 spänn tur och retur så kändes det väldigt prisvärt. Till Alperna hittar man knappt ingen biljett för en person till det priset. Ett inlägg om våra billiga flygbiljetter och min besvikelse att det var dyrast får vår bebis kommer inom kort?!

Serbia – here we come!

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *