Årskrönika 2017 del 2

Maj

Årets nästa del bestod också av många resor. Under maj var jag fortfarande föräldrarledig och vi firade Lilla L’s 1 årsdag innan vi begav oss ut och reste igen.

Danmark – Legoland Billund och Lalandia

Jag och Diana tog med oss våra killar på en drömresa till Danmark. Där bodde vi mysigt på Lalandia Stugby och besökte både Lalandia Aquadome och Legoland Billund.

Helsingfors kryssning

Vi åkte även hela familjen på en mysig Helsingfors kryssning med Silja Serenade och var på tivolit Borgabacken i Helsingfors.

Juni

Juni var månaden när jag började jobba igen och jobbade mycket. Stora sonen fyllde även 7 år så vi firade med dunder och brak.

Köpenhamn – Danmark

Jag var i Köpenhamn i en jobbresa och passade på att göra staden en eftermiddag. Strålande sol och hur underbart som helst. Köpenhamn är verkligen min favoritstad i Norden.

Stockholm

Hemester får inte underskattas. Stockholm har ju hur mycket som helst att erbjuda och när sonen fick bestämma aktivitet alldeles själv på sin födelsedag blev det Gröna Lund.

Juli

Västerås

I juli fick jag och maken en weekend på tu man hand när vi var på bröllop en helg i Västerås och vi bodde på mysiga Hotel Plaza Västerås. Jag passade även på att gå på deras mysiga Sky Spa Plaza och kopplande av med härlig utsikt över Västerås.

Mallorca – Alcudia

Därefter började fyra veckor av familjesemester. Först ut var Mallorca där vi bodde på Sunwing Alcudia Beach 8 dagar och bara njöt av sol, bad och härliga dagar.

Roadtrip i Sverige

Sverige är ju ändå bäst på sommaren. Så vi åkte på en nästan tre veckor lång roadtrip i Sverige. Först ut var Skara Sommarland och vi bodde en natt på Skara Sommarland Stugby och Camping.

Västkusten

Resterande tid tillbringade vi på underbara Västkusten.

Grundsund

Vår underbara pärla Grundsund som jag tillbringat de senaste 11 åren i.

Bokenäset Hotell & Spa

Vi spenderade en natt på Bokenäset Hotell & Spa och vi åkte SUP för första gången och njöt av spa, god mat och dryck.

Smögen

Vi reste runt i några dagar norr över längs vackra svenska västkusten och besökte Smögen.

Hållö

Vi åkte ut till Hållö som var över förväntan. Har helt missat hur många vackra pärlor det finns på Sveriges Västkust.

Vi bodde på mysiga Johannesviks stugby & camping utanför Kungshamn.

Fjäderholmarna

När vi sedan kom hem till Stockholm fortsatte den svenska sommaren att leverera så åkte vi ut till Fjäderholmarna och åt en god vinlunch på Restaurang Rökeriet.

Augusti

Belgien- Antwerpen – Mechelen

När sonen kom hem från Västkusten åkte vi hela familjen till Belgien på en weekend och gjorde både Antwerpen och Mechelen med en massa roliga familjevänliga aktiviteter. Belgien överträffade verkligen våra förväntningar och vi insåg hur mycket spännande det finns att göra i städer med barnen.

Danmark

I slutet av augusti tyckte jag det var dags för en mor-son resa med äldsta sonen. Så vi åkte till Nordjylland i Danmark bara han och jag i tre dagar.

Danmark och framför allt Nordjylland har verkligen många bra och roliga aktiviteter för för barnfamiljer. Jag som fortfarande har barnasinnet kvar hade minst lika roligt som sonen!

Fyra fantastiska resmånader. Inom kort får ni läsa sista delen i min årskrönika.

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *