Årskrönika 2017 del 1

2017 var året när jag fortsatte min föräldrarledighet med lilla L och vi reste väldigt mycket med barnen. När jag blickar tillbaks på 2017 undrar jag om något år skulle kunna bli ett bättre resår?! Resorna avlöste mer eller mindre varandra under hela året.

Januari

Vi startade året med en härlig skidresa till Alperna.

Österrike

Vi bestämde oss för att åka till vackra Österrike och bodde i den lilla mysiga skidorten Kleinarl men åkte även skidor i Wagrain. Detta var verkligen årets bästa skiddagar. Vi hade härligt väder och njöt även av god mat och dryck.

Finland – Helsingfors

Nästa resa gick snabbt därefter till Helsingfors. Jag var inbjuden till MATKA-båten och vi avnjöt även en 9-rätters avsmakningsmeny ombord på Viking Mariella.

Februari

Romme Alpin

Vi startade februari med en skidresa till Borlänge och Romme Alpin. En lyckad helg där vi åkte skidor med en av mina bästa vänninor och hennes familj.

Gran Canaria

Därefter åkte jag och Diana på en välbehövlig SPA-resa till Gran Canaria och njöt av både sol, bad, träning, god mat och SPA lyx.

Eftersom jag fortfarande ammade fick lilla L också följa med. Men han var väldigt nöjd och harmonisk.

Sportlovskryssning med Birka Cruises

På sportlovet åkte vi på en Sportlovskryssning med Birka Cruises. Vi tog med oss mormor och träffade även Heidi med familj ombord, så barnen hade riktigt roligt tillsammans.

Mars

Vi fortsatte sportlovet med ytterligare en kryssning med Viking Gabriella till Helsingfors och gick på Sealife i Helsingfors.

Thailand

Vinterns långresa gick till Thailand där vi bodde på vårt favorit hotell Sunwing Bangtao Beach på vår favorit strand Bangtao Beach .

Vi spenderade även en natt på Hyatt Regency Phuket Resort vid Kamala Beach. Vi firade vår 8-åriga bröllopsdag där.

April

Malta

I april reste jag med ett härligt gäng till Malta. Det blev årets första land och ett land som jag länge drömt om att besöka. Hit vill jag igen. Sån härlig pärla i Medelhavet.

Västkusten – Grundsund

Under påsken reste vi till vårt landställe på västkusten och njöt av härliga dagar i Grundsund.

Det blev fyra härliga resmånader. Året fortsatte såklart med ännu fler resor.

Mer om årets resor får ni läsa imorgon.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *