My Best Nine 2017

De populära fotocollagen 2017 Best Nine florerar som mest på instagram och i sociala medier nu. Jag kunde självklart inte låta bli att se hur mitt alldeles eget 2017 Best Nine Liniztravel var.

Det var faktiskt roligt att se att majoriteten av bilderna ÄR mitt resande. Tur det när jag driver en reseblogg.

Jag blev ändå mest förvånad att bilden på min första arbetsdag i år var med bland de flest gillade bilderna 2017. Nog tycker jag att jag har många betydligt finare bilder än på mig själv i uniform – men nu vet jag ju att ni gillar det också!

Första bilden är från vårt bröllop på Mauritius, minns jag lade upp den när vi hade vår 8-åriga bröllopsdag i mars. Annars speglar tre av bilderna vår semester till Thailand i mars. Den magiskt vackra solnedgången som jag fångade på Fuerteventura i november, den härliga bilden från Alperna när vi var i Österrike och åkte skidor i januari, bilden på mig och maken i Dubai och slutligen den vackra bilden på körsbärsträdsblommorna i Kungsträdgården.

En ganska bra sammanfattning av 2017 – men tänk ändå så många fler resor jag / vi gjorde.

Många fler bilder speglar mitt verkliga best of 2017.

Håll till godo inom kort kommer min årskrönika.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *