Vinn ett lyxigt ESSE resekit

Jag reser ofta med bara handbagage och då måste man ju ha småkit med skönhetsartiklar med sig. Nu har jag fått nöjet att tävla ut ett resekit från esse till EN av er.

Att tävla är enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår till och med tisdagen den 2/1-18  kl; 24.00

Lycka till!!

*************************

Vinnare blev;

 • Camilla S

STORT GRATTIS!!!

**********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit. )

Spana också in

14 kommentarer

 1. Delar på min FB_sida Elga Holm. Ett riktigt bra resekit är guld värt. Och för att testa är det också bra storlek.

 2. 🙂 <3 Ojojoj! Detta skulle sitta fint till alla mina weekendresor som jag gör det är samma trams varenda gång när man ska plocka ihop alla sina skönhetsprodukter i fullsize det blir ju typ halva bagen, så mig passar det utmärkt 🙂 <3
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på FB 🙂 <3 God Jul! <3

 3. Å, det vore perfekt härligt ! De har underbara produkter !
  Sist vi åkte hade jag jätteproblem med att hitta rätt storlek, jag är ju densom oftast glömmer mig själv nånstans på vägen 🙂
  Jag har delat som Stina Polvi på FB 🙂 GOD JUL! <3

 4. Hej!
  Och God Jul!
  Jag har delat inlägget på fb i namnet Camilla Sandmark. Det här skulle vara toppen att vinna för nästa år ska jag ut och resa och skulle inte behöva bekymra mig för vad att ta med. Här finns ju allt man kan tänkas behöva och ett bra märke dessutom.

 5. God jul och trevlig fortsättning !
  Viken annorlunda vinst och toppen att vinna. Inför det nya året 2018 och den kommande sommaren som jag hoppas blir varm.Detta kit har jag missat helt .Jag som älskar produktnyheter .

  Har delat tävlingen på facebook (Christina Kaakinen).

 6. Åh vilken underbar vinst. Jag skulle gärna vilja vinna då vi ska till dubai i januari, första resan på 5 år (som jag har längtat efter att få resa utomlands).

 7. Vilket fint resekit. Att unna sig en Weekendresa är verkligen en skön lyx. Då är det även härligt att ta med sig kvalitets produkter. Ibland har jag chansat och köpt på plats = mindre bra idé. Dyrt, svårt att få bra produkter eller i värsta fall stängt! Och det är då man fått ”klara” sig på hotellets sortiment som ibland bara erbjuder handtvål…

  Mitt namn på Facebook Marie Danielsson

 8. Vilken härligt kit perfekt när man reser bort i några dagar, då är det guld värd.
  Härligt med lyxiga produkter lite mini spa. Känner mej trött o sliten efter Jul afton Skulle kännas så skönt. .
  G O D J U L🎅🏻
  G O T T N Y T T Å R🎉🎉

 9. Det vore helt underbart ljuvligt 🙂 jag brukar ofta glömma mig själv när vi ska iväg och sedan när jag kommer på mig, hittarjag aldrig bra produkter i bra storlek 🙂 Dessa är ju underbart bra ! Jag har delat på min FB som Stina Polvi,
  God fortsättning och Gott Nytt År <3

 10. Vår nästa resa som går på Sportlovet till Dubai hade detta varit perfekt att vinna för att hålla nere packningen. Med 2 vuxna och 2 barn blir det packning så det räcker till ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *