Pepparkakshusutställningen på ArkDes 2017

Varje år anordnas en pepparkakshusutställning på ArkDes ute på Skeppsholmen där vem som helst kan vara med och tävla och ställs ut sitt hus. I samma veva som jag såg reklam om detta gjorde vi pepparkakshus hemma. Min äldsta son är väldigt kreativ och älskar att pyssla. Han satt alldeles själv och pysslade med ovan pepparkakshus och när han var klar frågade jag honom om han ville ställa ut sitt pepparkakshus på årets utställning på ArkDes och det ville han.

Sagt och gjort vi åkte ut till Skeppsholmen sista dagen och lämnade in det. Han blev med i kategorin Upp till 12 år.

Hans hus vann inte. Men jag tycker det är riktigt modigt gjort att våga ställa upp och tro på sig själv. Han är ju ändå bara 7 år. Kanske är detta bara början på hans karriär ?! Vem vem?!

Gränslöst

Årets tema var gränslöst och det var många imponerade och snygga bakverk! De har förmodligen lagt ner hela sin själv i detta.

Tävlingen är uppdelad i tre olika kategorier och även proffs är med. Vi gick runt och spanade på utställningen innan den öppnade och förundrades över hur många duktiga och kreativa bagare det finns.

På jullovet tänkte jag vi åker dit igen och hämtar sonens diplom och spanar in de husen som kom in efter oss. Hela 102 bidrag var med.

Ett riktigt roligt jullovstips!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *