Emil i Lönneberga – Jullovsteater på Intiman

I lördags var det premiär för familjeföreställningen Emil i Lönneberga på Intiman i Stockholm. Varje år har de en jullovsteater med någon av Astrid Lindgrens populära sagor och det har varit tradition för oss att de fem senaste åren gått på teatern vid premiären.

Astrid Lindgrens fantastiska berättelse om Emil i Lönneberga spelas under hela jullovet fram till och med 14 januari.

Det är verkligen en rolig och fartfylld teater som passar barn från ca 3 år. Det gäller att man orkar sitta stilla ca 45 minuter i två akter. Det är lagom med en paus på ca 20 minuter för att kunna röra på sig lite.

Min 7-åriga son tyckte föreställningen var jätte bra. Han var väldigt imponerad av de små söta skådespelarna som var Ida och Emil. Den lilla söta tjejen – Ida – var då otroligt gullig och vi imponerades över hur duktig hon var.

Se den – perfekt familjemys på jullovet!

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *