Vinn en kryssning till valfri destination

Ett perfekt sätt att åka iväg på en mini-weekend är verkligen att åka på en kryssning. I våras kryssade vi med Silja Serenade till Helsingfors. Fartyget har många roliga aktiviteter för barn och ett stort lekrum även för barn. På jullovet funderar vi också på om vi ska komma iväg på en mysig kryssning. Det brukar finnas mycket roligt som händer ombord.

Nu har EN av er chansen att vinna en kryssning till valfri destination med Tallink Silja. De kryssar till Helsingfors, Åbo, Tallin och Riga.

I vinsten ingår;

 • En A-hytt åt 1-4 personer till en valfri destination med Tallink Silja till och med 22 mars 2018.
 • En middagsbuffé och en frukostbuffé åt alla fyra.

 

Att tävla är enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår till och med tisdagen den 19 /12 kl; 24.00

Lycka till!!!

*************************

Vinnare blev Sanna K

STORT GRATTIS!!!

************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

17 kommentarer

 1. Oooo så länge sen vi kryssade ! Jag skulle välja Tallin, har varit dör med jobbet och älskade staden och skulle hemskt gärna visa det för resten av familjen!

 2. Jag hade antingen åkt med min kära fästman eller en god vän. Har tidigare varit i Helsingfors en gång, otroligt vacker stad! Skulle verkligen vilja åka dit igen! Själva båtupplevelsen är ett äventyr i sig med shopping och god mat. Håller alla tummarna att jag har turen på min sida.

 3. Oj vilken grymt bra tävling 🙂 Jag har delat på Twitter (fotohella) och på FB (Helena Bergman).
  Tallinn eller Helsingfors låter som utmärkta resmål, och en kryssning är som en lyxig minisemester med extra allt. Det finns musik, god mat, shopping, lek och nytt att utforska. Det var längesen vi åkte och nu längtar vi iväg. Det skulle vara helt underbart att få chans till en tur till havs med mina närmsta, /Helena

 4. Åh, skulle så gärna vilja överraska min mamma med en kryssning till mysiga Tallin i julklapp. Kanske även tillsammans med mina systrar 🙂
  Delar på FB Jeanette Santesson

 5. Delar på Fb som Inger Lindkvist. Vilken perfekt generationsresa det här skulle bli. Jag som mormor, min dotter och de två små barnbarnen. En liten överraskningsresa under dotterns föräldraledighet 👍👩‍👩‍👧‍👦🛳

 6. Jag älskar kryssningar, det skulle vara så kul att bjuda med killen och en vän och hennes karl. Jag kommer missa en fest i januari som dom bjudit in oss till vilket jag är väldigt ledsen för så detta hade varit en fin kompensation som hon nog hade förlåtit mig för. Dessutom är vi proffskryssare och har alltid sjukt kul på kryssningar! Längtar redan fastän jag vet att man inte ska ta ut vinster i förskott haha.

 7. Skulle vara otroligt lärorikt och bra för oss föräldrar som barn. Då speciellt barnen fått en viss skräck eller liknande för båtar efter kryssningen förra sommaren som slutade med ambulanshelikopter, då vi fick veta att Amanda har diabetes typ 1. Tyvärr skapades tråkiga och jobbig bild av kryssning, istället för en roligt planerad resa.

  Delar på Facebook.

 8. Christina
  Skepp Ohoj!:) vad det skulle vara skoj att ta med ett gäng väninnor & kasta loss & ge sig ut på djupt vatten 😉 Vi skulle skåla i bubbel & dansa tills vi stupar i vår koj ojojoj! vad det vore skoj!
  Jag har delat tävlingen offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg.

 9. Vore helt underbart att få ta mina barnbarn och deras mor på denna kryssning❤️
  Lyx och flärd i all ära men det är vi inte vana vid så detta skulle verkligen betyda mycket för oss alla! Nu håller vi tummar och tår på vår tur👍🏼
  Sanna Wahlström

 10. Åh, så härligt det vore att få ta med mina nära till Riga efter en jobbig tid i livet!Jag var där i början av 90-talet då det åkte båtar från Norrköping och en gång för ca 15 år sedan. Jag älskar staden och det är roligt att se hur utvecklingen går framåt i Baltikum! Gillat och delat!

 11. Jag är gärna med och tävlar. Vi har inte åkt båt med barnen sen Felix var liten (han kunde inte gå, tror han var 6 månader). Nu har han tjatat länge om att han vill åka ”stor båt” men vi har liksom inte tagit oss i kragen och bokat något.
  Vore så himla kul om jag vann detta så vi fick åka hela familjen.

  Jag har delat på FB, Anna Karlsson

 12. Oj! Detta vore en så grym vinst för oss, dels för att barnen pratat om att dem gärna vill åka på kryssning med oss men även för att jag som mammaledig för tillfället inte har möjlighet att lägga undan en enda krona, så att planera något dyrare att göra just nu är ganska uteslutet, vilket såklart är svårt att behöva säga till barnen 🙁 Detta skulle tillföra så mkt i familjen. Komma bort från all stress och vardagen och att få ge barnen detta i julklapp, skulle kännas så skönt i mammahjärtat♡ även att få fira jul ordentligt detta år med barnen då vi spenderade förra julafton på akuten med Nova som var magsjuk/matförgiftad och behövde dropp. Så detta vore perfekta julklappen till hela familjen!

  Delar såklart tävlingen på fb, Agnieszka Gackowska heter jag där!

 13. Efter ett jobbigt år med mycket sjukdomar och en son som visat sig ha förkyldningsastma, vilket för oss varit väldigt krävande och tråkigt såklart.. hade det varit kul att kunna ta med familjen på en liten mini-resa med skoj och stoj. Den senaste resan var inte så kul med 2 väldigt sjuka barn.

  Kram jenny

 14. Wow, vilken fantastikt vinst! Här hemma när det skrevs önskelistor i slutet av november, så skrevs kryssning och en resa utomlands som två enskilda önskningar utav dottern. Jag smålog lite när jag läste listan som inte innnehöll EN enda leksak, och funderade på hur vanligt det är ibland barn i 10 års åldern.

  Hur som helst är det upplevelser, äventyr och resor som dottern drömmer om. Det vore därför fantastiskt att få slå två flugor i en smäll och boka in en resa till Tallin, då det är en stad och ett land dottern aldrig har besökt förut. Jag själv var där en gång när jag var i 6-7 års åldern vilket gör att minnena är väldigt bleka därifrån, och att en upplevelse nu skulle bli något helt nytt även för mig. Kort sagt det vore fantastiskt att få vinna den här vistelsen och få komma i väg och njuta, upptäcka och se en ny del av världen tillsammans. Det är sådana upplevelser som man minns när man blir äldre, och blickar tillbaka på med glädje och lycka.

  Kram Sanna

 15. Jag vill vara med och tävla om denna drömvinst !
  Jag drömmer om att få råda att åka till Tallin med barnen .Vi planerade det flera gånger i somras men vi kom aldrig iväg .Jag vill ha något som barnen inte förväntar sig i julklapp att plocka fram .Så svårt att lyckas pricka in rätt julklappar.
  God Jul !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *