Vinn en vistelse i Säfsen Resort och njut av skidåkning

Skidsäsongen i Sverige drar strax igång på riktigt. På jullovet har vi bokat några härliga skiddagar i Säfsen, som vi ser väldigt mycket fram emot hela familjen.

Säfsen ligger 27 mil från Stockholm uppe i Dalarna och erbjuder 17 nedfarter, 6 liftar och 115 kilometer längdspår ger dig och dina nära och kära en härlig  vintersemester.

Nu tävlar jag ut en vistelse i Säfsen vinsten är ett boende i en mysig timmerstuga i lågsäsong söndag-torsdag.

Säfsen Resort sponsar denna tävlingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att tävla är enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår till och med söndagen den 17/12 kl; 24.00

Lycka till!!!

*************************

Vinnare blev;

 • Dianasdrömmar

STORT GRATTIS!!!

**************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit). 

Spana också in

27 kommentarer

 1. Ja, men vilken fin tävling, killarna älskar ju att åka skidor och Säfsen har vi inte varit:). Jag skulle vilja vinna för att ge mina killar den finaste presenten man kan få , en upplevelse och skapa nya fina minnen tillsammans. En weekend med skidor, god mat och bara vara tillsammans, tänk att få lägga denna klapp under granen, vilken lycka stor kram Diana

 2. Hej! Jag har delat tävlingen på min Facebook (Therese Salmi)
  Jag och mina barn har aldrig åkt skidor utför. Mina barn har aldrig åkt skidor punkt. Det hade varit en dröm att få chansen att själv få testa och att ge dem möjligheten att lära sig. Dom är (till skillnad från mig) totalt orädda och skulle nog susa förbi pappa i backen rätt snart ;-).
  Kram Tessan

 3. Men wow, vilken fantastisk tävling!
  Jag delar på FB (Carolina Åhsberg)

  Vi har ju haft det tungt ett tag sedan vår förlust och sedan oron under graviditeten efter, lillasyster är här och förgyller vår vardag men vi har mycket att jobba på som familj för att helt komma tillbaka igen – en sådan här vistelse skulle helt klart hjälpa oss att komma närmare varann och att stärka familjebandet ytterligare, att ge oss glädje och att bygga fina minnen tillsammans skulle vara helt ovärdeligt <3

 4. Åh vilken dröm! När jag var liten åkte vi till fjällen varje vinter (min pappa hade byggt om en gammal buss till husbuss som vi bodde i) jag har nog aldrig haft så roligt som då och vilka minnen. Vi var många syskon så mamma gjorde all mat hemma innan och frös in och det var så mysigt och det krävdes inte mycket för vi åkte skidor, spelade kort och umgicks. Har alltid velat ge mina barn en glimt av det.

 5. Christina Frisberg
  Oj! Det var länge sedan jag var i Fjällen för att åka skidor, blev sugen till tusen nu!
  Jag skulle nog njuta av natten & gå på tur/längdskidåkning, för det är så länge sedan det bar utför så det är bäst att hålla ordning på sig så an inte bryter sig 😉
  Så när familjen kör i svarta backen så sitter fru Frisberg i bubbelbadet eller framför den öppna spisen med lite bubbel i glaset ja det vore ju värsta kalaset 🙂 <3
  Hoppas till tusen.
  Ha en härlig helg & första Advent.

 6. Delat på FB (Inger Lindkvist). Vore härligt att få introducera de två barnbarnen i det härliga med snö, fjäll och skidåkning.

 7. Vilken fantastisk vinst. Jag har aldrig varit på skidsemester och med andra ord har inte mina barn heller varit det. De är dock väldigt fascinerade av skidliftar och skulle nog gärna prova på.
  Själv vill jag bara komma uppåt i landet och få njuta av mycket snö och att se barnen ha det roligt.

  Jag har delat på min FB, Anna Karlsson

 8. Åh vilken drömvinst!
  Jag och familjen älskar skidåkning och aktiva vintersemestrar!
  Skulle vara så kul att få ta med vår minsting på skidäventyr, och självklart skulle han få testa skidor i barnbacken 🙂
  Håller tummarna för en härlig upplevelse under granen att överraska familjen med 🙂

  Delar på FB, Jeanette Santesson

 9. Hej Lina,
  vilken kul grej och fint pris! Förstår dock inte riktigt. jag delar , om jag vill :-), detta på FB. Sedan ska jag skriva mitt eget namn? i en kommentar HÄR? eller på FB? och var motiverar jag; på FB eller här?
  kram, Heidi

 10. MELLANBARNET känner sig åsidosatt och tycker inte hon får tillräckligt med uppmärksamhet och tid från oss andra…:-( Mest av allt drömmer hon om uppskattning och uppmärksamhet från storebror, som lägger allt krut på minsta lillasystern… Om min mellantjej fick vara den som bjöd på denna familjeaktivitet med favoritsysselsättningen skidor, så skulle storebror garanterat ge henne den cred och uppmärksamhet hon så gärna önskar!!

 11. Min bättre hälft Amanda Ydnäs och jag skulle verkligen vara i behov av en flykt från den vardagliga stressen. Amanda lider av utmattningssyndrom och tyvärr ses vi inte så ofta som vi hade önskat pga alla hennes läkarbesök och avståndet till varandra. Detta skulle vara perfekt för oss. Håller tummarna och hoppas på en tidig julklapp.

 12. Gillar & delat självklart!
  Skulle vilja ta med barnen på dn minivecka till fjällen i vinter då vår inplanerade resa fick ställas in pga förändrade familjeförhållanden.. barnen älskar skidåkningen & att då kunna ge dem ett par dagars skidåkning mitt i allt detta vore en glädjande sak som mamma. Lillebror skulle lämnas i tryggt förvar hos mormor & jag och de stora skulle njuta av skidåkningen till max!

 13. Vilken toppenvinst. Vi har aldrig varit på skidsemester, tjejerna har inte ens stod på ett par skidor, så det skulle ju vara suoerroligt att prova på!

 14. För ett år sedan opererade jag korsbandet efter en skidolycka, efter det har jag inte vågat mig upp på skidorna igen men nu är det dags! Det hade passat perfekt att åka mitt i veckan under lågsäsong för att få träna med hela backarna för oss själva. Det hade varit ett härligt avbrott i vardagen 🙂

 15. Vi har aldrig åkt på någon skidsemester så det skulle vara kul att överraska hela min familj men främst min äldsta dotter med det här som länge har önskat att vi åker på en skidsemester. Perfekta julklappen 🙂

 16. Jag delar på Facebook som Jonna Persson. Det vore en helt fantastisk vinst att få ta med familjen på skidsemester! Jag har knappt stått på ett par skidor sedan skolan och skulle vilja att mina barn får lära sig åka snart så att de i alla fall kan bli bättre än sin mamma på skidåkning (det borde gå ganska fort 🙂

 17. Wow, vilken fantastiskt vinst! Det här vore den ultimata julklappen att överraska med till hela familjen, då vi i sååå många år pratat om att göra en riktig vinterresa tillsammans. Det är något som dock aldrig har blivit av, och i ärlighetens namn är det nog ingen av oss som ens kan åka skidor (även om pappa skryter om att han minsann kan). Det vore därför en dröm som skulle förverkligas att få komma i väg och prova på hur det är att åka på en riktig skidsemester.

  Se hur många av oss som klarar sig i det stora backarna, och hur många som egentligen ramlar omkull. Hoppas, hoppas! 😀 <3

  Har givetvis delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 18. Åh vilken fantastisk tävling. Jag håller tummarna för att jag vinner då jag skulle vilja överraska familjen med detta. Är sjukskriven för utmattningssyndrom och vet att innan jag fick hjälp så har jag inte varit lätt att leva med. Familjen är ju det bästa man har och det vore underbart att få göra någonting hela familjen. Bara vara och rå om varann.
  Kram Linda

 19. Vore så mysigt att till Säfsen på resa! Här har vi sällan snö..bor på västkusten på en ö! Och kommer det lite grann så blåser det snart bort och det vita blir ett minne blott! Vill kunna glädja barnen med lite skidåkning och kul, göra snögubbar och lyktor nu efter jul! Detta vore härligt att få vinna och från våran blåsiga ö få komma bort och ha det gott!

 20. Min dotter (3,5 år) har sagt att hon vill åka skidor. En halv vecka i Säfsen skulle ge min dotter möjlighet att lära sig åka skidor och jag och min fru skulle kunna åka lite längdåkning. Tipp topp tummen opp.

 21. (Delat på FB som Elin Eklind)

  Skulle vara fantastiskt härligt med en vistelse i Säfsen, lagomt långt hemifrån, fina backar och gemytlig atmosfär. Säfsen har verkligen något för alla åldrar, liten som stor.
  Tonåringarna kan tillsammans åka runt på egen hand medans vi vuxna turas om att passa småkidsen i barnbacken och den andre av oss får lite välbehövlig egentid i de stora backarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *