Julbord i restaurang 360° på Sheraton Stockholm Hotel

December är kommen och årets julmånad är äntligen här. Det firas alltid med  flera julbord för min del. Igår åt jag årets första julbord tillsammans med DianaSheraton Stockholm Hotel  på deras Restaurang 360°.   Det var faktiskt första gången jag åt julbord här och det var verkligen över förväntan.

Glögg

Julbordet inleddes såklart med skål i glögg – som hör julen där till.

Förrätter

Årets julbord på Sheraton är skapat av deras köksmästare Frederic Bertuit med och team och går i den klassiska andans tecken. Förrättsborden avlöste varandra. Olika sorters sillar, korvar, lax, räkor och sallader.  Sheratons hemma gjorda skinka bakar de  ugnen på låg temperatur under natten och de har även deras specialitéer som  sill med strimlad ren pepparot och gräddfil liksom deras goda sill med granny-smith äpplen, grönpeppar, fläderbär och fänkål.

Varmrätter

Deras varmrätter var aningen färre än förrätterna, men jag imponerades av deras goda hemmagjorda köttbullar, som hade ett hemligt recept enligt kocken och deras gedigna vegetariska alternativ. Jag är inte vegetarian, men blev riktigt förtjust i deras ugnsbakade grönsaker och svampomelett.

 

Härlig julstämning

Vi njöt av en härlig julstäning på Sheratons mysiga restaurang. Myskänslan var på topp och vi satt i timmar och bara njöt av härliga samtal liksom god mat och dryck.

 

Desserter & ostar

Xxx

Man kan minst sagt säga att vi var i dessert himlen. Svenska goda ostar, liksom desserter och chokladtryfflar.

Sheratons julbord var lagom stort, inte för många alternativ att välja mellan och man hade ork att smaka på allt man ville.

De serverar sitt julbord ända fram till julafton och det kostar 715 kr / pp.

Har du ätit något julbord i år?

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *