Nordiska Kompaniets berömda julskyltning 2017

I söndags hade Nordiska Kompaniet sin avtäckning av sin populära Julskyltning.

Vi har varje år besökt den samma år. Men denna söndagen jobbade jag och barnen såg den tillsammans med sin farmor istället.

I år inspireras NK´s julskyltning av de klassiska julscenerna från filmen Fanny och Alexander, av filmskaparen Ingmar Bergman som skulle fyllt 100 år under 2018. Följ med in i deras värld av fantasi och magi och se hur drömmarna förverkligas i väntan på julafton.

Idag gick jag förbi för att spana in julskyltningen. Mina bilder blev väl inte de bästa så jag rekommenderar definitivt ett besök dit. Men i år tyckte jag personligen inte den var så bra som den har varit tidigare år. Förra året – 2016 – tyckte jag den var mycket finare. Vi har som tradition i vår familj att besöka NK’s julskyltning och lämna önskelistan till Tomten. Så det får bli i helgen kanske. Det är verkligen en mysig familjeaktivitet att både se julskyltningen och att träffa Tomten.

Har du sett NK’s julskyltning?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Läcker! Säger hon som inte gillar julen,hehe.
    Svar: Nä det gör jag ju inte, inte denna gången. Men försöker såklart att få ihop nått event någon gång i Sthlm inom snar framtid ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *