Junibacken Lekhörna på Arlanda – Perfekt för lek innan flyget avgår


Väntan på Arlanda kan bli jobbig innan flyget ska avgå. Speciellt om flyget är försenad som vårt flyg var i fredags.

 Tiden innan man ska kliva på flyget känns som en evighet och man vet att man ska sitta stilla i flera timmar. Kanske med ett barn i knät. Då passar lite lek och springa eller hoppa av sig lite innan bra. 

På utrikesterminalen 5 vid gate 5-6 ligger en liten lekhörna som är designad av Junibacken. 

Här kan man leka att man flyger luftballong, flygplan eller åker tåg eller lådbil. 


Det var ett perfekt sätt att rasta en snart 1,5 åring i, innan en dryg 5 timmars flygning. Han hade jätte roligt. På kvällskvisten var det nästan tomt på barn också. Stort plus till att det till och med fanns toalett och skötbord i själva lekhörnan, så man slapp gå iväg och ställa sig i kö någon annanstans. Ja, ni fattar… byta blöja gör man helst innan flygresan så kanske man slipper göra det ombord 😉 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *