Ännu en dröm blir sann… 

Vid årsskiftet skrev jag om Liniz Travels drömresor 2017 och självklart har jag haft det i åtanke under detta året när jag har planerat vårt resor.

 Malta blev årets första weekend utan familjen. Både en Sparesa och ett nytt land. 

Flera säkra kort och familjeresor har det blivit som Thailand, Helsingfors, Danmark och Mallorca. Sedan åkte vi hela familjen till Belgien också ett land som jag länge har velat besöka. Även ett perfekt resmål för barnfamiljer. 

Mitt tredje nya land för i år blev vackra Kroatien

Men ikväll tar jag med mig hela mitt kill-Crew och hoppar på flyget till Portugal och Algarvekusten. Jag har hört så mycket gott om Portugal och Algarve så detta ser vi hela familjen jätte mycket fram emot. Ännu en drömresa blir till verklighet i år. 

Ni hänger väl med på mig på instagram och instastories på @liniztravel? Så uppdaterar jag bloggen så ofta jag hinner! 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *