Villa Magdalena – Ett vackert botique och spa hotell i Kroatien 

Under vår sista natt i Kroatien  så bodde vi på det mysiga lilla botique hotellet Villa Magdalena som ligger i norra Kroatien, i Zagorje regionen. Det är ett mindre hotell som har fått utmärkelser både för sitt hotell flera gånger men även för en av de hinders nästa restaurangerna i Kroatien. 

Rummen 


Alla rummen var stora, fräscha och rymliga och hade sköna dubbelsängar, fräscht badrum, balkong och en jacuzzi. Hur lyxigt var det inte att fylla upp den på kvällen och lägga sig i ett avkopplande varmt och skönt bubbelbad. 

Frukost 


Frukosten hade både en mindre buffé men sedan kunde man även beställa från en a la carte meny. Jag som älskar omeletter beställde såklart en ost & skinkomelett. 

Efter frukosten njöt jag av en god cappuccino och såg ut över det vackra landskapet. 

Restaurangen 


Restaurangen hade som jag tidigare nämnt blivit utsedd till en av Kroatiens bästa och hade en fantastisk kock. 

Förrätter 

Vi började vår lunch med en massa goda nyttigheter så som detoxvattem, morots- och grönsaksstavar och färska smoothies. 

Huvudrätt 

Till huvudrätt åt vi en varsin sallad. Jag som älskar fisk tog en sallad med fisk och vitt vin medan Lena åt en kycklingsallad. 

Desserter 

Hur kärleksfullt och vackert var inte detta desserthjärta. 

Pistage desserten vann faktiskt. Så god. 
Restarangens kände kock var verkligen grym på desserter och eftersom vi inte riktigt kunde bestämma oss för vilken dessert vi ville ha fick vi testa alla deras desserter. 

Avslutningsvis bjöd han oss på ett imponerande dessertbord. Han gjorde detta vackra konstverk bara för oss. Jag har aldrig sett något liknande och så gott tidigare. Vi var verkligen i dessert himlen. Som en dröm. Detta hoppas jag att få uppleva flera gånger i framtiden – en sådan häftig upplevelse. 

SPA & Wellness 


Som jag skrev om tidigare är Villa Magdalena även känt för sin fina Spa avdelning och det var en av anledningarna varför vi besökte Kroatien och just detta hotellet, för att de hade ett härligt SPA. 

Detta mysiga lilla hotell skulle jag gärna besöka igen, en natt var alldeles för kort. Jag älskar ju att bo på hotell och det är verkligen en del av själva resans upplevelse. 

Hur tänker du kring hotellet? Viktigt? Eller prioriterar du annat på din resa? 

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *