Härliga resminnen från september 

Som jag skrev i fredags har september verkligen gått i en rasande fart. Som vanligt tyckte jag nyss att jag skrev om sommarens härliga resminnen och nu har redan höstens första månad passerat. 

September bestod egentligen mest av jobb och plugg, då jag har pluggat en ny flygplanskurs via jobbet. Det känns som septembers energi hängt mycket på jobbrelaterade plan. 

Min söta kollega och jag släcker bränder på kursen! Det är mycket man måste kunna som flygvärdinna! 

Kroatien 

Månadens enda resa gick till Kroatien. Men det har länge varit en dröm för mig att åka till Kroatien. De var verkligen en fantastisk lyckad weekend med Spa, god mat på trevliga restauranger, Vinprovningar och sightseeing. Kroatien vill jag verkligen till igen. Norra Kroatien var otroligt vackert och jag vill definitivt se mer av det trevliga landet. 

Stockholm 

Annars har vi haft mysiga dagar i vår härliga hemstad Stockholm. September har bjudit på många vackra dagar. Vi hade en solig familjedag på Gröna Lund för ett par veckor sedan. 


Jag promenerade ut dit och kan verkligen inte sluta att älska Stockholm. Det är verkligen så vackert. Oavsett årstid. 

Nu blickar vi fram emot ett soligt oktober och ser fram emot några lediga helger. Första resan i oktober går hem till mitt älskade hem – Dalarna. Det där med hem och hem… svårt… 

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *