Flygplan, Förskolestart, Friyay & Fisksoppa 

Flygplan 

Denna månaden har verkligen ordagrant flugit förbi och tillbringats väldigt mycket i ett flyg kors och tvärs genom Europa. En vecka räknade jag ut att jag hade hunnit med åtta olika flygplatser på en och samma vecka. Ok jag är ju flygvärdinna, men hann med en privat resa den veckan också. 

Förskolestart 


Mini-Me har börjat förskolan och skolades in för en dryg månad sedan. Han älskar verkligen förskolan och det är så kul att lämna honom med alla stora barn som tar hand om honom. Men med förskolan tillkommer ju alla sjukdomar… vi har redan haft två sjukdomstillfällen och idag var det dags igen och vara hemma med mammas lilla pojke. Han går såklart i första hand. Men bloggen och allt annat här hemma blir lidande… men så mysigt det är att bara kolla på gulliga barnfilmer och ha en mysig kille i famnen. Hello Real Life! 

Friyay med True Colours 


Trots sjukdomar och extrem trötthet som hör där till var ingen gladare än jag när min standby gick ut idag. Ledig fredag blev det – Friyay! Det firades såklart med ett gott glas vitt vin. Hur snygg var inte den här boxen True Colours Med Chardonnay. Köper man denna boxen doneras 3kr till Regnbågsfonden och deras arbete för mänskliga rättigheter i världen fick jag se när jag öppnade boxen. Win win! 

Fredagsmys med fisksoppa 

På fredagar äter vi ofta fisksoppa. Tycker det är så enkelt att göra och är SÅ gott. Det har liksom blivit en tradition när jag är ledig på fredagar och nu var det några veckor sedan jag hade en ledig fredag och lördag och var hemma. Vi satt även och smed resplaner. Vi vill lite olika så vi måste kompromissa för att semester dagarna ska räcka året ut och inför nästa års resor. I sommar drömmer jag om Italien och Frankrike. Det var så länge sedan. Jag älskar att vi fortfarande kan sitta på vår mysiga balkong. Det blir i och för sig mörkt tidigt men vi myser med tända ljus istället. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *