Mot Zagreb och Kroatien 

Nu är det äntligen fredag och dags för mig att resa till Kroatien. Som jag har väntat och längtat efter den här dagen. Jag har ju aldrig varit i Kroatien så mina förväntningar är skyhöga. 
I veckan investerade jag i en ny bok om Kroatien. Karavan Reseguider har riktigt bra guider om olika länder och städer. Eftersom Kroatien är helt nytt för mig tyckte jag att det var en riktigt bra investering. Jag gillar att vara påläst om nya länder eller platser som jag aldrig tidigare har besökt. 

Är ni nyfikna på resan så får ni såklart mer än gärna hänga med på instagram & instastories på @liniztravel så lovar jag härliga och inspirerande bilder från Kroatien. 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi gillar ju Kroatien och det är kul att ni ska till en del av Kroatien som vi inte har så bra koll på. Kul oxå att du införskaffat Elisabet Axås fina bok. (Det är ju roligt att vi fick ge campingtips i den och kanske allra roligast att vi har typ festkläder på fotot i boken – långt ifrån campingkläder alltså ;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *