Höst kul på Gröna Lund 

Hösten är kommen men Gröna Lund är fortfarande lika blomstrande och vackert som tidigare i år. 

I helgen var sista helgen som Gröna Lund hade öppet för denna sommarsäsongen, så vi passade på att gå dit hela familjen. Vi hade hopp om kanske lite mindre folk i somras, eller för en månad sedan vi var där. Men det var nog en av höstens soligaste dagar och många hade valt att åka karuseller dagen till ära. Så vi var minst sagt inte ensamma… 

Men vi hade en riktigt rolig dag tillsammans hela familjen och vi turades om att gå i Lustiga Huset och åka karusell med stora sonen. 

Lilla L firade sin 16 månaders dag med karusellåkning i sina nya kläder från Maxomorra. 

Gröna Lund passar verkligen stora och små. Nu är det så roligt när även lilla L gillar att åka karuseller. Än så länge har det bara blivit elefanterna, veteranbilarna och denna tivolikarusellen.  Men han blir lika glad och nöjd varje gång. 

I höst har de även Halloween på Gröna Lund vilket verkligen låter rysligt och mysigt. Perfekt tips inför höstlovet. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *