Grundsund – Västkustsidyllen där TV-programmet Saltön spelas in 

Sveriges Västkust är verkligen så vacker med många små härliga idyller. Vår absoluta favorit är såklart Grundsund, där vi även tillbringar våra somrar. I år var det min 11:e sommar på den vackra ön Skaftö och maken har tillbringat varje sommar här under hela sin uppväxt. 

Sommaridyll 

Detta är utan tvekan en underbar semesteridyll sommartid. Vi stor trivs här på somrarna. 

Fiska krabbor, badar och hänger 

Våra dagar brukar mest handla om att bada på den lilla badplatsen eller vid bryggan, fiska krabbor eller fisk, promenera omkring i byn, titta på båtar i hannen, njuta av den vackra solnedgången, äta glass på bryggan, ja ni vet när man kopplat på semester modet. 

TV-programmet Saltön 

Visste ni förresten att TV-programmet Saltön spelas in på Skaftö och i Grundsund. Det kommer upp så härliga byer när man tittar på Saltön. 

Så här när regnet öser ner längtar jag verkligen tillbaka till vår härliga sommar och Grundsund. Men det är ju ”bara” 10 månader kvar tills nästa sommar… 

Har du någon favorit semester idyll i Sverige? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Jag är evigt tacksam att vi bor härute som vi gör. Så synd att vi inte hann att ses i sommar! Åh hihi förstår det, gäller att kunna sin sak med att skriva. Stort grattis igen!
    Svar: AH då måste jag anmäla mig dit!! Men eller hur vi måste ju ses är jag kommer upp! Är där mellan 29/9-1/10. Vore ju så himla roligt att träffa dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *