Premium Magazine – Min första researtikel är publicerad 

Min första artikel har kommit ut i Premium Magazine där jag numera är reseskribent.

Gratis läsning inför flygresan 

Jag blev så glad när jag gick till flyget igår morse tidigt och hittade alla magasinen vid gaten.  Premium Magazine är ett gratis Magazine som ligger vid gaterna på Arlanda. Jag tog snabbt ett och bläddrade upp för att se hur det blev på riktigt i tryck. Vad stolt jag blev över artikeln. Den blev verkligen SÅ bra. 

SPA på Mallorca 


Min artikel handlar om SPA på Mallorca. Jag var ju där på semester förra året, för snart ett år sedan och skulle väldigt gärna åka tillbaka igen, då det var så himla bra. Jag kan verkligen rekommendera en SPA-resa till Mallorca. 

Nu smider jag på min andra artikel till nästa nummer. Så missa inte detta trevliga Magazine på Arlanda nästa gång när ni ska ut och resa. Det bjuds på mycket mer härlig läsning i Premium Magazine. 

Spana också in

5 kommentarer

  1. å himla grymt! Stort grattis till dig. Underbara bilder och kanontext! Jag vill med få mina resor publicerade ;)Hur bar du dig åt?

    Svar: Ja det skall bli så kul med Grekland har varit där sål ite samt att denna stad ligger ju på topplistan över Europas städer, så varför inte! Åh Kroatien vill jag med till snart!

    Detsamma till dig, vi åker ju ungefär samtidigt;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *