Hösten är kommen på riktigt… och vi börjar planera resor… 

Hösten är verkligen kommen på riktigt. Det är riktigt kallt på morgonen när jag stiger upp runt 4-snåret och beger mig mot jobbet. Det är mörkt, kallt och riktigt ruggigt. Jag som verkligen älskar sommar, sol och varma dagar försöker ställa om mig mentalt. 

Vi har en inglasad balkong så vi kan fortfarande hänga på den på kvällarna med tända ljus en filt och inte frysa. Det är verkligen riktigt härligt. Igår åt maken och jag även middag på balkongen och drack ett gott vitt vin Finca Las Moras  ett Chardonnay från Argentina som passade perfekt till vår fisksoppa med färska räkor.  Vi satt även och pratade om hösten och vinterns resor. 


Jag VILL ju så mycket plus att det är svårare att resa när vi måste ta hänsyn till sonens lov. Vi har inte alltid möjligheten att kunna vara lediga på hans lov. Så vi får helt enkelt se vad det blir. Jag drömmer om en till weekend i höst men med familjen, sol och bad resa, skidresa, julmarknad, ja allt… vi får helt enkelt se vad vi kommer överens med och vad våra ledigheter räcker till. Men drömma kan man ju alltid. 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Vi har precis kommit hem från kryssningen (kommer skriva om den ett tag till) och nå MÅSTE jag ju verkligen vara på jobbet ett tag. Men Peter åker till Grekland snart 😉 Får se om vi kan få in en julmarknad eller nåt … annars får det nog bli små utflykter hemma i Sverige 😉

  2. Åh jag älskar att planera nya resor☺️. Men förstår ditt krux om allt man vill och svårigheter med att förhålla sig till loven. Magdalena ska nästa helg åka på tjejweekend till Madrid och jag ska till Makedonien om några veckor med min man. Vi har varsin resa till bokad, lovely💛.

  3. Vi är precis i samma planeringsfas just nu, alltid så svårt att välja men litar mot Rom i höst med en avstickare till Florens. Har du varit där? Kram

  4. Så härligt med planeringen & drömmandet! Nästa resa går om 37 dagar till Texas i 2 veckor(jag & 2 av mina barn). Sedan Weekend till Rom till våren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *