Drömmen om Kroatien blir sann


Ni vet min förkärlek till att resa. Känslan av att bli rik på upplevelser är det bästa jag vet. Resor och minnen lever jag på länge. Helt ärligt tror jag inte på att man blir lyckligare om man är rik på pengar. Jag blir i alla fall lyckligare av att resa.

Drömmen blir sann 

Jag har länge drömt om att resa till Kroatien. Det ser så otroligt vackert ut där, jag har läst om landet, varit på flera event om det vackra Kroatien. Nu äntligen blir drömmen sann. Om 2 veckor åker jag till Kroatien med min vännina Lena. Vi flyger till Zagreb och ska sen resa runt i Zagorje området i tre dagar och gå på SPA som jag fullkomligt älskar.

Som jag längtar. . .

Baths and Wraps

Bild lånad från Terme Tuhelj.

Ni får såklart hänga med på bloggen och instagram när det är dags. Jag fick bara sån längtan idag till Kroatien, när hösten verkligen var kommit med stormsteg. Det blir mörkare och mörkare, kallare och kallare och jag behöver verkligen ha resor att se fram emot året om.

Vart går din nästa resa? Har du någon weekend resa inplanerad i höst? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. men va mysigt ! Vi har vänner från bonsnien och har pratat om att bila dit – via kroatien någon gång ! Det vore spännande att få uppleva dessa två länger tillsammans med folk som är ifrån trakten.
    Just nu har vi dock ingen resa inplanerad.
    All tid, energi och alla pengar går till husbygget just nu.
    Men om något år ska vi väl kunna börja resa igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *