Skallerup Seaside Resort i Danmark 

I Danmark finns flera feriecenter  eller stugbyar som jag skulle kalla det på svenska. Det är som en stor campingbyn eller resort med flera hus och massor av aktiviteter för hela familjen. 

När vi var i Danmark förra veckan bodde vi på Skallerup Seaside Resort, som ligger på Nordjyllands västkust. Det är så otroligt fint beläget precis vid havet och har hela 282 stugor i olika storlekar att hyra och är även öppet året om. 

Skallerup Seaside Resort har en uppsjö av roliga aktiviteter för barnfamiljer. Alltifrån äventyrsbad till lekland. 

Den fina 12-bäddshuset 

Att vakna upp med denna vackra utsikt från sovrummet var helt magisk. 

Vi bodde i ett stort hus med 12 bäddar, som innefattade 4 sovrum, två med dubbelsängar och två med våningssängar i och sen stort vardagsrum med kombinerat kök och en stor terass och två toaletter. I Danmark är det ganska vanligt att man åker iväg flera generationer eller två familjer och delar på ett hus. Vi bodde i hus nr 275 med ett par minuters promenad till den härliga stranden. 

Skallerup strand 

Mitt resesällskap passade på att ta ett dopp i det blå. Badkruka som jag är fotade jag den härliga stranden istället. 


Skallerup Seaside Resort är en av de få feriecenter i Danmark som är beläget precis på stranden. Förstå vad härligt att kunna gå ner på denna stranden varje dag under sin semester vistelse. 

Vacker solnedgång 

Från vår terass vid huset. 


Denna vackra solnedgång fick vi avnjuta både från vår terass och stranden var helt magisk. Ett glas bubbel och solnedgång och livet var verkligen på topp. Danmark imponerar mig för varje gång jag besöker landet. 

Badhus med äventyrsbad 

Det fanns även ett stort badhus med äventyrsbad på resorten med flera vattenrutschebanor och olika pooler. Det fullkomligt älskade killarna. Det passade verkligen alla åldrar såväl liten som stor. 

ROMULUS SPA 


Drömmen om att spendera en hel dag på detta härliga romerska spa var enorm. Vi fick en trevlig rundvandring på Romulus Spa, men jag hann inte besöka det mer tyvärr. Men det såg verkligen hem underbart ut med ett stort urval av olika pooler, varma och kalla, stora som små, bastus och relaxytor. Hit vill jag verkligen igen och då tänker jag spendera en dag i min ensamhet här för ren avkoppling. 

Lekland 


Ett gigantiskt lekland som var uppdelat för både små och stora barn fanns det också. Man kunde även spela pingis, badminton, innebandy och andra bollsporter i den stora hallen om man önskade. 

Bondgårds besök och mata djuren 


Man har även möjlighet att få besöka en bondgård gratis och vara med och mata djuren och klappa och lära sig mer om de söta djuren. 

Denna trevliga resorten får helt klart 5/5 stjärnor av mig. Att bo i en stugby precis vid havet och med massor av roliga aktiviteter för både vuxna och barn är som gjort för en lyckad familjesemester. Hit vill jag verkligen igen, men nästa gång med hela min familj. 


Den härliga kvällen avslutades med goda take away pizzor och tapas från resorten.

———

Denna vistelse gjordes i samarbete med Visit Denmark på en pressresa för barn. Men alla bilder och åsikter är såklart mina egna. 


Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *