Hotel Park Inn By Radisson Antwerp 

Vi hittade ett så trevligt och mysigt hotell i Antwerpen med fantastisk utsikt från takterassen – Park Inn By Radisson Antwerp . Eftersom vi kom med tåg in till Antwerpen tågstation var det viktigt för oss att det låg nära tågstation. 

Läget 

Hotellet låg ett par minuters promenad bara från vackra Antwerpen Centralatation. Jag tror faktiskt att det var det absolut närmaste hotellet vi hittade. Det låg heller inte långt ifrån den kända shoppinggatan. Utanför gick det även bussar och spårvagnar, så det var enkelt att ta sig runt i staden om man inte ville promenera omkring. 

Rummet 


Vi bodde i en mysig junior svit som vi hade lyckan att bli uppgraderade till när vi checkade in. Perfekt för oss när vi numera reser som en familj med två vuxna och två barn. Lilla L tar ju mer plats numera. En stor svit med sköna sängar och till allas stora lycka badkar som vi inte har hemma. 

Takterrass 


Hur lyxigt var det inte med en egen liten takterrass också.  Maken och jag skålade in det i champagne och njöt av solskenet och den härliga kvällen på takterassen. Klätterapan var lika nöjd han också. 

Frukostbuffé Frukostbuffén var inte särskild stor men väldigt fräsch. Jag gillade deras hörna med olika sorters juicer och smoothie mycket. Det fanns ett lagom urval av varma och kalla rätter liksom en kaffemaskin med gokaffe vilket såklart räcker alldeles utmärkt åt oss. 

I övrigt hade hotellet ett litet gym om MSN ville träna och en mindre lobby vid receptionen. Vi var helt klart väldigt nöjda med detta prisvärda hotell mitt i Antwerpen City, 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *