Ett vykort från Antwerpen 

Ännu en dröm har blivit sann! 

Belgien och Antwerpen har länge stått på min bucketlist.  Jag älskar att besöka både nya länder och städer,  som jag tidigare inte har besökt. När jag för drygt ett halvår sedan var på ett event där Flandern presenterades blev jag ännu mer sugen på att åka dit. 


Sagt och gjort nu njuter vi hela familjen i Antwerpen. Alltså vilken mysig stad. Vi möttes av strålande sol igår. Men idag har det mestadels (tyvärr ) bara regnat. Men ändå en optimal dag för sightseeing oxh museum. 

Vi har idag promenerat ca 20 000 steg och jag är nog mest imponerad av min 7 – åring som faktiskt inte klagat en endast gång utan bara hänger med och tycker det är roligt att se nya byggnader och imponeras av hur de har byggts. 

Inom kort får ni självklart ännu fler härliga tips från underbara Belgien. 

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *